PADI IDC preparation course

Padi IDC preparation

Vi vet at å begynne på IDC kurs kan være hardt. Derfor vil vi gjøre alt for å hjelpe deg på vei til å bli en god PADI instruktør. PADI IDC kurset krever at du skal kunne en del teori og praktiske øvelser fra før. Derfor er det greit å bli veiledet av en PADI Staff Instructor.

Vårt PADI IDC preparation kurs varer en helg (fredag til søndag). Dette er et forberedelses kurs hvor du går igjennnom noe divemaster teorien og praktiske øvelser du skal utføre på IDC kurset. De praktiske øvelsene er blant annet 20 bassengøvelser, rescueøvelsen m.m. Disse øvelsene blir en drillet i så en er rimelig sikker på at de sitter før IDC kurset og selve Instructor Examination (IE).

Dette kurset krever ingen spesielle bøker eller ekstra avgifter. Men har du planer om å gå IDC som begynner rett etter kurset, så har du allerede bøkene og utstyret du trenger til PADI IDC kurset.

Dette kurset anbefales av tidligere IDC kandidater.

Utskrift

enfrdeitptrues

Åpningstider

Mandag - Fredag 10.00 - 17.00
Torsdag 10.00 - 19.00
Lørdag Stengt

 

Kontakt oss

 

Gyldenløvesgate 31
4614 Kristiansand
Vest-Agder
Norge

380 99 555

Send en e-post

Følg oss på Facebook

Profesjonelt utstyr

AdykkPRO logo

Vi selger utstyr til det profesjonelle markedet.
Gå til AdykkPRO

 

TillyTec

Importør av TillyTec lykter

Vi er importør av TillyTec lyktene.

 

PADI IDC center

5staridc

 

Medlem av

divingnorway.infowww.divingnorway.info

 

Vi tar forbehold om trykkfeil på nettsiden. For helt korrekte tidspunkt, priser o.l. ta kontakt med oss i butikken. Developed, delivered and operated by Kenneth Strømsvold, stromsvold.com